Електрични инсталации

Изведуваме најразлични инсталации во вашиот дом.Најпрофесионално и стручно со гаранција од десет години.Консултирајте се со нас и ќе добиете комплетни предлози во врска со вашиот нацрт за ел.осветлување,домофони,видеофони,лустери,сензори,осветлени спални во различни бои и.т.н.Исто така побарајте помош околу вашиот компјутер и за се што е поврзано со него…Ве очекуваме на следниот телефон за заедно да ги решиме сите дефекти околу електричните уреди и инсталациите..076 441 593

 

Сервисот се занимава и со изработка на wordpress страници по рекламни цени…