Вести:

Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка – Куманово

Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка – Куманово кај село Гиновце од 20 часот е нормализиран во двата правци за сите возила, соопштија од АМСМ.

Претходно сообраќајот беше во прекин поради сообраќајна несреќа.

Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка – Куманово was last modified: February 13th, 2018 by Naum Lokoski

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts