Вести:

Полицијата истражува сомнителен пакет во Парламентот во Лондон

Полицијата врши проверка на зградата на британскиот Парламент, поради сомнителен пакет кој што бил откриен таму, соопштуваат полициски извори.

Во официјалното соопштение не се посочени причините, а се додава дека со дополнителни информации ќе излезат во текот на денот.

И покрај полициската акција, сепак реонот околу Парламентот не е затворен за сообраќај и движење.

Полицијата истражува сомнителен пакет во Парламентот во Лондон was last modified: February 13th, 2018 by Naum Lokoski

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts