Вести:

Полицијата пронашла сомнителен пакет со бел прав во британскиот Парламент

При проверката на зградата на британскиот Парламент полицијата пронашла сомнителен пакет што содржел бел прав, а кој било констатирано дека не е опасен.

Полицијата ја блокираше само канцеларијата во зградата на Парламентот каде што бил испратен пакетот, додека останатиот дел функционирал нормално.

Претходно од Парламентот известија дека полицијата врши проверка на зградата на Парламентот, без да соопшти повеќе детали.

Полицијата пронашла сомнителен пакет со бел прав во британскиот Парламент was last modified: February 13th, 2018 by Naum Lokoski

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts