Вести:

Судењето за „Тарифа“ ќе продолжи на 1. март

Судијката Софче Гаврилова Ефремова го прекина денешното рочиште за предметот на СЈО „Тарифа“, во кој обвинети се поранешниот генерален директор на АД „ЕЛЕМ“ Дејан Бошковски и уште други две лица, откако на вториот сведок Влатко Чакаровски му се слоши за време на дaвањето исказ. Судењето ќе продолжи на 1 март.

Чакаровски е сведок и на СЈО и на одбраната. Тој е вработен во ЕЛЕМ, а бил член на работната група за имплементација на ЕРП системот. Тој рече дека и вчера не се чувствувал добро и оти лекар му предложил боледување.

Судењето за „Тарифа“ ќе продолжи на 1. март was last modified: February 13th, 2018 by Ана

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts