Вести:

Американските домаќинства должат над 13 трилиони долари

Домаќинствата во САД должат рекордни 13,15 трилиони долари. Само во последниот квартал од минатата година долгот се зголемил за 193 милијарди долари.

Ова е петта година по ред како расте долгот, а според експертите тој тренд ќе продолжи и во 2018 година. Сепак, освен долгот паралелно расте и нето стандардот на домаќинствата.

Американските домаќинства должат над 13 трилиони долари was last modified: February 14th, 2018 by Naum Lokoski

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts