Вести:

Бошњаковски: Мерцедесот – симбол на нетранспарентното трошење ќе оди на аукција

Симболот на нетранспарентното трошење на нерационалните расходи што ги правеше поранешната влада „мерцедесот“ по вчерашната одлука на Владата, ќе оди на јавна лицитација со почетна цена од 230.000 евра, информираше денеска владиниот портпарол Миле Бошњаковски.

Аукцијата, како што појасни, ќе се врши по електронски пат.

Во однос на спроведување на високите гости кои доаѓаат во Македонија, Бошњаковски рече дека тие ќе се обезбедуваат како и досега, со највисоки безбедносни стандарди и оти нема да има никаква разлика по продажбата на „мерцедесот“.

Бошњаковски: Мерцедесот – симбол на нетранспар Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts