Вести:

ВИДЕО: Поплавени просториите во Државен архив

Поплавени простории, мувлосани ѕидови и распукани тавани. Вака изгледа денеска депото на Архив на Македонија, во просториите на Археолошки музеј.

Bez komentar

Posted by Frosina Gjurcevska on Mittwoch, 14. Februar 2018

Najnovi snimki Posle dozdot utrovo POTOP vo Arhiv

Posted by Frosina Gjurcevska on Mittwoch, 14. Februar 2018

ВИДЕО: Поплавени просториите во Државен архив was last modified: February 14th, 2018 by Ана

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts