Вести:

Детската клиника ќе добие апарат за полесно наоѓање вени кај мали деца

Апарат „Vein Finder“ за полесно наоѓање вени кај мали деца ќе биде дониран денеска на Универзитетската клиника за детски болести.

Станува збор за донација на Центарот за дијализа Диамед Македонија.

На промоцијата на апаратот ќе се обратат директорот на Универзитетската клиника за детски болести, Катарина Ставриќ и директорот на Центарот за дијализа, Вера Иванова.

Детската клиника ќе добие апарат за полесно наоѓање вени кај мали деца was last modified: February 14th, 2018 by Ана

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts