Вести:

Изгаснат пожарот во Кисела Вода

Пожарот во населбата Кисела Вода е изгаснат и нема повредени лица.

Опожарени биле два кревета од заедничката просторија на зграда на улицата „Томе Томшиќ“ во близина на „Пелагонија“.

Изгаснат пожарот во Кисела Вода was last modified: February 14th, 2018 by Ана

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts