Вести:

Кекеновски: Дојде живот и за Марјан Цветковски

„ЗА НИВ ЛИ СЕ БОРЕВМЕ? ДОЈДЕ ЖИВОТ за МАРЈАН ЦВЕТКОВСКИ, иако има удобен живот и за многумина слугувачи на претходниот режим.
Така е кога тајно се договараат партиските врхушки (како и за се друго) иако функционираат и старите коалициони релации.
Но, во секој случај времето покажа дека на партиските челници од СДСМ помили им се оние кои беа против нив, оние кои тероризираа, лажеа и крадеа, отколку оние кои се бореа против режимот и оние кои со сите сили настојуваа да ја сочуваат државата од алчноста на режимските кучиња“, напиша Јове Кекеновски на својот фејсбук профил.

Кекеновски: До Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts