Вести:

ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев по повод празникот на винарите, Св. Трифун, денеска учествуваше во закројувањето на лозјата во Демир Капија, а тоа го правеше газејќи на црвен тепих.

Заев, заедно со министерот за земјоделие, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски ги посетија и винариите во Неготино и Демир Капија и остварија средба со претставници од бизнис секторот, сопствениците на винанрциите и откупувачите на грозје.

ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих was last modified: February 14th, 2018 by Naum Lokoski

Повеќе прочитајте на оригиналната страна која ни овозможува да преземеме дел од информацијата:

Loading…

loading…


About The Author

Related posts