Пакети за сите новороденчиња во продавниците „ЕЛМАЗОСКИ„ / Хедис

ХЕДИС споделува радост и се грижи за најмилите.Подаруваме пакет / Тенера за секое новороденче во Македонија.Времетраење на акцијата од 01.март 2018 до завршување на количините.Подигнете го пакетот на Тенера за вашето новороденче во најблискиот маркет на Хедис.