OTKRIVENI DETALJI: Evo KO je pokrao kuću Saše Popovića! Akcija kao u filmovima!

Pljačka sefa gazde “Granda” Saše Popovića izaziva veliku pažnju javnosti, a sada je otkriven podatak da je to navodno uradio – dužnik. Spekuliše se da je akciju najverovatnije organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, verovatno više od milion evra.

Taj dužnik je za pljačku angažovao vrhunske profesionalce koji tokom ulaska u Popovićevu vilu i obijanja sefa nisu ostavili ni jedan jedini otisak ili bilo koji drugi trag.

Ovo je, prema pisanju Informera, radna pretpostavka policijskih inspektora koji rade na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.

Iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi odnet je sef u kojem su se, kako je potvrdio Popović, nalazili važni dokumenti i satovi u vrednosti od oko 100.000 evra. Pretpostavlja se da su ti “važni dokumenti” zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih gazda “Granda” potražuje novac. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa.

– Saša je pozajmljivao pare i prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali na vreme. Zbog toga policija sumnja da iza sefa stoji osoba koja mu duguje poveću svotu novca – priča za “Informer” izvor iz policije.

Lopov je uspeo da izvede pljačku a da ne ostavi ni jedan jedini dokaz.

– Krađa koja se dogodila u Popovićevoj kući delo je profesionalnih pljačkaša, to je jasno kao dan. Sašina kuća je jedna od najbolje obezbeđenih u naselju Bežanijska kosa, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio niti jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga nađe. Pljačkaši su čak znali i precizan raspored kamera i ugao pod kojim snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi. Nema nikakve sumnje, to su vrhunski profesionalci – zaključuje sagovornik iz policije.