Груевски И Џафери / моментот кога се закачија

Во Македонија веќе стана практика пратениците кои не се сложуваат со претседателот на собранието физички да се пресметуваат и да го убедуваат претседателот дека законот бил неуставен,не бил запазен деловникот и.тн.Законот сепак се донесе а следново видео ќе остане запаметено и ја забележа оваа година.Кој е во право ке сватиме можеби подоцна дотогаш имаме со што да се забавуваме.Џафери и Груевски специјално….