Soraja treba novu osobnu, više ju nitko ne može prepoznati (Foto)

Soraja treba novu osobnu, više ju nitko ne može prepoznati (Foto)

Kako je to kada se celebovi i starlete prepuste maniji odlaska pod kirurški nož već nam je dobro poznato. Rezultati su često toliko radikalni, da više nije moguće prepoznati nekadašnju osobu u silikonskim nakupinama koje se danas predstavljaju njezinim imenom.

Jedna od radikalnijih kirurških transformacija na lokalnoj balkanskoj estradi jest ona kontroverzne Soraje Vučelić.

Ova starleta nepoznata zanimanja nikad nije skrivala da su joj novac, slava i izgled jedine vrijednosti u životu.

U više se prilika na sva usta hvalila povezanošću s balkanskim kriminalnim miljeom, napumpavala svoje tijelo do iznemoglosti, skidala se svakom mogućom prilikom… A sve je to počelo njezinim nastupom u regionalnom Big Brotheru 2011. godine, kad je prvi put privukla pažnju šire javnosti, i to – a čime drugim nego – golotinjom i skandalima.Soraja je tada ličila na običnu djevojku iz susjedstva s predimenzioniranim grudima, ali njezine usne i stražnjica bile normalnih proporcija, a zubi prirodni. Danas je praktički neprepoznatljiva.

Kako li prelazi granicu osim ako veoma nedavno nije napravila novu putovnicu i osobnu ostaje velika zagonetka, jer između njezine prijašnje i sadašnje ličnosti nema više baš nikakve vizualne poveznice. Ako ne vjerujete, pogledajte i sami na slici priloženoj gore.Usput budi rečeno, Soraja je svojevremeno u medijima izjavila da žali samo zbog estetske operacije usana.Mislite li i vi da Soraji treba nova osobna?

 

foto

About The Author