Улица во Подгорци за прв пат доби бетон

Заврши седумдневната акција на улицата која го поврзува реонот Равење со Централниот пат кој поминува низ центарот на селото односно преку Мифтарој.Сега улицата е проодна за секакви возила.Со ова улица се заокружи еден проект кој ги поврзува овие луѓе со другите делови на селото,неколку пати досега беше тампонирано за сега конечно да се заврши.Проектот беше финансиран од Општина Струга а изведувач Фирма од Лабуништа со помош од населението.