Обединети за Македонија најостро го осудува нападот на претеникот

Обединети за Македонија најостро го осудува нападот на претеникот
Обединети за Македонија најостро го осудува нападот на претеникот и лидер на ЛДП Горан Милевски, со нападот врз господинот Милевски беше нападното собранието и граѓаните кој го избрале да ги претставува во законодавниот дом.Ги повикуваме надлежните институции во нај кус можен рок да го расчистат случајот и сторителот да ја добие заслужената казна.

ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА
Претседател ЉУБЕ БОШКОСКИ