ВИДЕО: Несекојдневна колекција накит инспириран од природата

Најновата колекција на Ван Клиф енд Арпелс, „Ле Сикрет“ претставува совршена комбинација од скапоцени камења, а заснована е на визии, инспирирани од природата.

За да се создаде овој уникатен ефект, потребни биле стотици часа работа за целиот тој мозаик од камчиња, шаренило, но и практичност и удобност. Секако, убавината и луксузот не е ниту едноставна, а ниту евтина работа, а колекцијата содржи околу 100 гламурозни парчиња накит. Сама по себе, таа претставува оригинален спој на талент и вештини.

Повеќе прочитајте на :А1ОН

Loading…

loading…


Интернет тв – сите серии….8 сајтови

Loading…