РИЧАРД БРЕНСОН СЕ СОКРИ ОД ИРМА ВО ВИНСКИОТ ПОДРУМ

Пред налетот на опасниот ураган Ирма, спас морал да побара и познатиот британски милијардер Ричард Бренсон, кој од застрашувачката непогодба, која го затекна на неговиот приватен остров Некер, еден од Британските девствени острови, се засолнил во својот вински подрум.

Основачот на „Вирџин“ групата напиша на својот блог дека одлучил да избегне евакуација и да остане на својот остров, како што правеше три пати откако оттука минуваа урагани во изминатите 30 години, објави Ју-Ес-Еј Тудеј.

Повеќе прочитајте на : мкдневс

Loading…

loading…


Интернет тв – сите серии….8 сајтови

Loading…