Ова се Харви и Ирма: Зошто ураганите ги носат нашите имиња?

Харви (104) и Ирма (92) Шлутер се сеќаваат кога првпат во животот виделе авион и слетување на човекот на Месечината. Ирма се сеќава и какво било времето кога пред нејзината куќа бил убиен Кенеди, но оваа брачна двојка никогаш не видела олку разорни урагани, кои згора на се, ги носат нивните имиња.

Милиони луѓе останаа без домови поради најголемиот ураган на сите времиња забележан во Атлантскиот Океан….

Повеќе прочитајте на :бриф

loading…


Спонзор на Подгорци инфо Интернет тв – сите серии….8 сајтови