Нова продавница во Подгорци

Деновиве во Подгорци беше отворена нова продавница во која може да се најдат најразлицни елктро,водоводни,разни лепила и други материјали.Исто така продавницата ви нуди и голем избор на  алати .

loading…


Спонзор на Подгорци инфо Интернет тв – сите серии….8 сајтови